Anulare
Returnare în termen de 14 zile la toate piese de schimb
14 days

După ce ați primit Piesă dvs., aveți dreptul de a-l returna în termen de 14 zile

Mai mult

Plată

Magazinul nostru online auto piese oferă următoarele metode de plată

 • Cumpărați piese automobil și plătiți cu cardul de credit – MasterCard, Visa, American Express
 • Paypal oferă posibilitatea de a cumpăra auto piese mai rapid – PayPal

Mai mult

Livrare

După ce ați plasat o comandă în magazinul nostru auto piese, puteți alege, de asemenea, și curierul:

Serviciile DHL, GLS și UPS vă vor livra comanda de piese de schimb în mod convenabil, direct la adresa precedent indicată.
Livrare gratuită la comenzi începând de la 530 lei

Mai mult

România
 • euautoteile.de în Germania Deutschland
 • euautoteile.at în Austria Österreich
 • euautoteile.ch în Elveția Schweiz
 • euautopieces.fr în Franța France
 • euautopezzi.it în Italia Italia
 • euautorecambios.es în Spania España
 • euautoczesci.pl în Polonia Polska
 • euautoonderdelîn.nl în Olanda Nederland
 • euantallaktika.gr în Grecia Ελλάδα
 • euautopecas.pt în Portugalia Portugal
 • euautoonderdelen.be în Belgia België
 • euautodily.cz în Republica Cehă Česká republika
 • eualkatresz.hu în Ungaria Magyarország
 • eurobildelar.se în Suedia Sverige
 • euavtochasti.bg în Bulgaria България
 • euautodele.dk în Danemarca Danmark
 • euvaraosat.fi în Finlanda Suomi
 • euspares.co.uk în Regatul Unit United Kingdom
 • euavtodeli.si în Slovenia Slovenija
 • euroautodiely.sk în Slovacia Slovensko
 • euautoosad.ee în Estonia Eesti
 • euautodalys.lt în Lituania Lietuva
 • euautodalas.lv în Letonia Latvija
 • euautodeler.co.no în Norvegia Norge
0,00 lei #
Logare

Introduceți adresa dvs. de e-mail si parola

Ați uitat parola?

Nu aveţi cont pe EUautopiese.ro? Înregistrare acum în mai puţin de 2 minute

0,00 lei #
EUautopiese.ro - Serviciu Clienți
Mai mult decât 1 000 000 pieselor auto Mai mult decât pieselor auto
×
×

Termeni și condiții generale

Consumatorul este orice persoană fizică care intră într-o tranzacție în scopuri care, în marea lor majoritate, nu sunt legate de nicio afacere sau activitate profesională independentă.


Următorii termeni și condiții generale se aplică tuturor achizițiilor efectuate prin intermediul magazinului online www.EUautopiese.ro. Făcând clic pe butonul „Cumpăraţi”" (comandă obligatorie), următorii termeni privind vânzările, livrarea, plata şi Wemax Group GmbH & Co.KG („noi’) intră în execuţie, și pot fi aplicaţi la următoarea relație contractuală între noi și client („dumneavoastră”).

1. Efectuarea comenzii

Produsele reprezentate în magazinul online nu sunt considerate ca fiind o ofertă obligatorie din punct de vedere legal, ci sunt un catalog online gratuit. Făcând clic pe butonul „cumpăraţi acum”, faceţi o comandă pentru produsele din coșul de cumpărături. Confirmarea primirii comenzii este procesată imediat după ce comanda a fost trimisă și nu poate fi considerată ca fiind motivul de bază pentru acceptarea contractului de cumpărare. Comanda dvs. este acceptată atunci când primiți e-mailul de confirmare a comenzii sau livrarea directă a tuturor produselor dvs. în decurs de două sau mai multe zile. Comenzile dvs. vor fi salvate după încheierea contractului. Dacă vă pierdeți documentele de comandă, vă rugăm să ne contactați prin e-mail și vă vom trimite o copie a datelor comenzii.

2. Anularea comenzii

Politica de anulare a comenzii

În termen de paisprezece zile de la momentul în care dumneavoastră sau o terţă parte autorizată, care nu este un operator de transport de marfă, aţi/a primit bunurile, aveți dreptul să dizolvaţi contractul cu compania noastra şi să returnaţi comanda.


Pentru a putea utiliza dreptul de a anula o comandă, trebuie să informaţi compania noastră prin scrisoare trimisă prin poștă (adresa poştală: Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin) sau prin e-mail (adresa de e-mail: info@euautopiese.ro) cu o explicație exactă a deciziei de a dizolva contractul cu noi și de a anula comanda. De asemenea, puteți utiliza formularul de anulare a comenzii inclus mai jos, care nu este obligatoriu. Pentru a respecta condițiile de anulare a comenzii, este suficient să ne comunicaţi decizia dumneavoastră în decursul perioadei de timp menționate mai sus.


Vă rugăm să rețineți! Prețul de livrare va fi rambursat doar în cazul în care vom primi înapoi toate produsele comandate.

Consecințele anulării comenzii

În cazul în care ați anulat comanda în timpul perioadei menționate mai sus, vă vom rambursa toate costurile plătite anterior, inclusiv prețul de livrare (cu exceptia taxelor suplimentare, plătite pentru selectarea unui tip de livrare diferit de unul standard) în decurs de 14 zile de la momentul în care primim mesajul cu privire la anularea comenzii. Pentru rambursare, folosim aceeași metodă de plată care a fost folosită de către dvs. să plătiţi pentru o comandă dacă nu au fost confirmate anterior alte metode, iar în acest caz, compania noastră nu este obligată să plătească nicio taxă suplimentară.

Termeni de returanare a produselor prin poşta obişnuită

Putem refuza rambursarea pentru bunuri până când le vom primi înapoi sau până când puteţi dovedi că bunurile au fost deja returnate.


În orice caz, trebuie să trimiteți bunurile prin poștă sau să le predaţi personal la biroul companiei noastre, la următoarea adresă: Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin în termen de 14 zile de la data informării companiei noastre cu privire la decizia de a anula o comandă.

Termeni de returanare a produselor când poşta obişnuită nu poate fi folosită ca metodă de expediere

În acest caz, noi ne ocupăm de bunuri și suportăm toate cheltuielile privind returnarea. Veţi plăti un cost pentru o pierdere potențială a bunurilor, în cazul în care acesta a fost cauzată de starea de deteriorare, calitatea și principiul uzurii ca urmare a utilizării inadecvate.

Excepţii de la dreptul consumatorului de a anula comanda

Există și excepții legale pentru clienții pentru a anula o comandă, care includ următoarele afirmații:

- Clientul nu poate beneficia de dreptul la anularea comenzii dacă produsele comandate provin de la fabrică sau produsele au fost făcute în conformitate cu comanda unui client individual sau în cazul în care bunul se presupune a fi utilizat numai de un anumit client.

- Dreptu consumatorului de a anula comanda nu este valabil dacă, după livrarea produselor, acestea sunt îmbinate/amestecate inseparabil cu alte produse/componente.

Formularul de anulare

- către: Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin
- Prin prezenta eu/noi* cancel the contract for the purchase of the following goods/ purchase of the following services*
- Comandat/ primit*
- Numele şi prenumele consumatorului/ -ilor*
- Adresa consumatorului/ -ilor*
- Semnătura consumatorului/ -ilor* (doar pentru scrisori)
- Data
______
*ştergeţi ce nu este necesar

3. Costurile de livrare și de transport

Costurile de expediere pe teritoriul Romaniei

Costul standard de livrare în România este de 50,00 lei pentru comenzi de până la 530,00 lei.


Comenzile de peste 530,00 lei beneficiază de livrare gratuită (cu excepția expedierii către alte țări și livrării de bunuri specifice (schimbarea pieselor) sau voluminoase).


Atunci când se plătește pentru o comandă folosind astfel de metode de plată precum PayPal sau card de credit, nu vor exista taxe suplimentare.

Costul livrării în afara Romaniei

Tarifele pentru livrarea în următoarele țări sunt valabile, indiferent de valoarea comenzii și, prin urmare, sunt plătite întotdeauna.

50,00 lei pentru România

Taxele suplimentare pentru livrare de bunuri voluminoase

Bunurile voluminoase includ următoarele mărfuri: acumulatorul/bateria de acumulator, colector, catalizator, toba de eșapament, țevile de eșapament de curse, prag, aripa, rezervorul de combustibil, suportul frontal, spoilerul, cuplajul de remorcare (cârlig), capacul compartimentului de motor, capota motor, izolarea compartimentului de motor și bara de protecție.


Nu se efectuează livrări de bunuri voluminoase în România.


Livrarea de bunuri voluminoase în interiorul Germaniei:

- La livrarea bunuri precum colectorului, catalizatorului, tobei de eşapament, ţeava de eşapament de curse, taxa suplimentară pentru livrarea de bunuri voluminoase este de 23,92 lei;

- La livrarea bunuri precum acumulatorul/bateria de acumulator, aripei, pragului, rezervorului de combustibil, spoilerului şi suportului de bara faţă sau spate, taxa suplimentară pentru livrarea de bunuri voluminoase este de 47,85 lei;

- La livrarea bunuri precum suportului frontal, cuplajul de remorcare (cârlig), capacul compartimentului de motor, capota, izolatorul compartimentului de motor , taxa suplimentară pentru livrarea de bunuri voluminoase este de 71,77 lei.


Taxa suplimentară de livrare pentru bunuri voluminoase spre alte țări:
Austria: 128,95 lei
Belgia: 128,95 lei
Danemarca: 176,79 lei
Elveția: 128,95 lei
Franța: 176,79 lei
Italia: 224,64 lei
Luxemburg: 128,95 lei
Olanda: 128,95 lei
Republica Cehă: 100,24 lei
Slovacia: 148,09 lei
Suedia: 224,64 lei

Atenţie!

Nu se efectuează livrare de bunuri voluminoase către țările care nu sunt menţionate mai sus. Taxele suplimentare pentru transportul de bunuri voluminoase se aplică fiecărui produs menționat în comandă.


Toate preţurile de mai sus includ TVA de 19%.

4. Condiții de plată

Card de credit:

După ce ați ales metoda de plată care implică utilizarea unui card de credit, apăsând butonul „Cumpără”, veţi fi trimis la pagina securizată, unde trebuie să introduceţi datele cardului de credit și să confirmaţi achiziția. Fondurile de pe cardul de credit vor fi preluate după ce banca confirmă plata.

PayPal:

După ce ați ales plata prin PayPal şi aţi făcut click pe butonul „Cumpăraţi”, mergeţi la pagina securizată unde trebuie să specificați numele de utilizator și parola contului dvs. PayPal și să confirmaţi plata. Nu se vor percepe taxe suplimentare pentru transfer.

5. Dreptul de proprietate

În conformitate cu legislația în vigoare, produsele sunt proprietatea noastră până în momentul în care se face plata integrală.

6. Garanţie

Garanția produsului este de 2 ani de la data primirii acestora. Produsele deteriorate din cauza uzurii normale, utilizarea necorespunzătoare sau întreținerea necorespunzătoare sau lipsaacesteia nu sunt incluse în condițiile de garanție.


Garanția nu se aplică în cazul în care defectele și/sau daunele rezultate din utilizarea anormală/necorespunzătoare, nerespectarea instrucţiunilor date sau instalarea necorespunzătoare/ neglijentă.


Garanția nu se aplică în cazul în care dumneavoastră (sau terțe părți care nu sunt autorizate de către noi) interferează cu funcționarea și/sau procesul de reparare a produselor, ceea ce a dus la agravarea unei defecţiuni și/sau la deteriorare.


În cazul asigurării, aveţi dreptul să cereţi înlăturarea defectelor sau livrarea unor produse care nu prezintă defecţiuni (eliminarea defecţiunii). Dacă metoda de îndepărtare a defecţiuniii cere costuri nejustificat de mari, cererea se limitează la tipul de calitate rezonabilă.


Ca parte din livrarea produselor fără defecte, schimbul cu un produs de calitate superioară poate fi realizat în limite rezonabile.


Drepturile suplimentare, în special cele privind anularea contractului de vânzare sau reducerile de preț sunt posibile numai după expirarea limitei îndepărtării defecţiunii sau după două încercări eşuate de a elimina defecţiunile. Dacă există o garanție specială a producătorului în plus față de cea a companieie noastre, este specificată în descrierea produsului. Această garanție este valabilă pentru produsul corespunzător.

7. Dispoziții privind răspunderea

Prevederile privind responsabilitatea legală se extind la relațiile contractuale dintre noi și client, în conformitate cu legislația în vigoare.

8. Reglementări pentru reciclarea / eliminarea bateriilor

Compania noastra este conectat la un sistem de reciclare la nivel mondial. La cerere, vă putem oferi informații cu privire la punctele publice de colectare și de reciclare din apropierea dvs. (puncte de colectare a deșeurilor și centre de reciclare) în care, în conformitate cu procedurile privind ambalarea, eliminarea deșeurilor se face gratuit.


Bateriile conțin metale prețioase, care sunt periculoase pentru mediu, dar care pot fi reciclate. Bateriile uzate trebuie reciclate separat de alte deșeuri. În conformitate cu legislația în vigoare, companiile care vând baterii sunt obligate să ia înapoi bateriile uzate. Consumatorii sunt la rândul lor obligaţi să aducă bateriile uzate la punctul de colectare corespunzător.Bateriile care necesită condiții specifice de reciclare sunt marcate cu un semn special constând dinr-o ladă de gunoi tăiată. Există simboluri ale poluanţilor direct sub imaginea lăzii de gunoi:

- Pb – plumb, în cazul în care conține peste 0,004% plumb
- Cd – cadmiu, în cazul în care conține peste 0,002% cadmiu
- Hg – mercur, în cazul în care conține peste 0,0005% mercur


Ne puteți trimite bateriile cumpărate pentru o reciclare adecvată. Vă rugăm să trimiteţi pachetele preplătite marcate cu „Baterie de reciclat” la Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin.

Atenție!

Produsele electrice și electronice nu trebuie aruncate împreună cu deșeurile menajere. Consumatorii pot aduce aparatura lor la punctele de colectare corespunzătoare (de colectare a deșeurilor și la centrele de reciclare).

9. Recepţia uleiurilor de motor cu combustie internă şi a uleiurilor pentru cutia de viteze

În conformitate cu reglementările legale generale, colectăm ulei de motor uzat, iar astfe poate fi remarcat faptul că suntem autorizați să recuperăm uleiul uzat, filtre de ulei și deșeuri uleioase rezultate din înlocuirea uleiului, sub toate formele posibile și doar o singură dată, la adresa legală indicată mai jos. Noi plătim doar pentru gestionarea deșeurilor, costurile de transport la punctele noastre de colectare sunt plătite de către consumator. În afară de aceasta, în acest caz, vă rugăm vă informaţi cu privire la condițiile speciale de transport al bunuri periculoase prin poştă.

Adresa:

Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12
10117 Berlin


Registrul comerţului: HRA 46262 B, instanță cu jurisdicție primară Berlin – Charlottenburg
Numărul de identificare fiscală (numărul de identificare al contribuabilului): DE281524971


E-mail: info@euautopiese.ro
Web: www.euautopiese.ro


Telefon: +40 316 30 22 30

Berlin, mai 2016