Anulare
Returnare în termen de 14 zile la toate piese de schimb
14 days

După ce ați primit Piesă dvs., aveți dreptul de a-l returna în termen de 14 zile

Mai mult

Plată

Magazinul nostru online auto piese oferă următoarele metode de plată

 • Cumpărați piese automobil și plătiți cu cardul de credit – MasterCard, Visa, American Express
 • Paypal oferă posibilitatea de a cumpăra auto piese mai rapid – PayPal

Mai mult

Livrare

După ce ați plasat o comandă în magazinul nostru auto piese, puteți alege, de asemenea, și curierul:

Serviciile DHL, GLS și UPS vă vor livra comanda de piese de schimb în mod convenabil, direct la adresa precedent indicată.
Livrare gratuită la comenzi începând de la 560 lei

Mai mult

România
 • euautoteile.de în Germania Deutschland
 • euautoteile.at în Austria Österreich
 • euautoteile.ch în Elveția Schweiz
 • euautopieces.fr în Franța France
 • euautopezzi.it în Italia Italia
 • euautorecambios.es în Spania España
 • euautoczesci.pl în Polonia Polska
 • euautoonderdelîn.nl în Olanda Nederland
 • euantallaktika.gr în Grecia Ελλάδα
 • euautopecas.pt în Portugalia Portugal
 • euautoonderdelen.be în Belgia België
 • euautodily.cz în Republica Cehă Česká republika
 • eualkatresz.hu în Ungaria Magyarország
 • eurobildelar.se în Suedia Sverige
 • euavtochasti.bg în Bulgaria България
 • euautodele.dk în Danemarca Danmark
 • euvaraosat.fi în Finlanda Suomi
 • euspares.co.uk în Regatul Unit United Kingdom
 • euavtodeli.si în Slovenia Slovenija
 • euroautodiely.sk în Slovacia Slovensko
 • euautoosad.ee în Estonia Eesti
 • euautodalys.lt în Lituania Lietuva
 • euautodalas.lv în Letonia Latvija
 • euautodeler.co.no în Norvegia Norge
0,00 lei #
Înregistrare
Logare

Introduceți adresa dvs. de e-mail si parola

Ați uitat parola?

Nu aveţi cont pe EUautopiese.ro? Înregistrare acum în mai puţin de 2 minute

0,00 lei #
EUautopiese.ro - Serviciu Clienți
Mai mult decât 1 000 000 pieselor auto Mai mult decât pieselor auto
×
×

Termeni și condiții generale

Consumatorul este orice persoană fizică care intră într-o tranzacție în scopuri care, în marea lor majoritate, nu sunt legate de nicio afacere sau activitate profesională independentă.


Următorii termeni și condiții generale se aplică tuturor achizițiilor efectuate prin intermediul magazinului online www.EUautopiese.ro. Făcând clic pe butonul „Cumpăraţi”" (comandă obligatorie), următorii termeni privind vânzările, livrarea, plata şi Wemax Group GmbH & Co.KG („noi’) intră în execuţie, și pot fi aplicaţi la următoarea relație contractuală între noi și client („dumneavoastră”).

1. Efectuarea comenzii

Produsele reprezentate în magazinul online nu sunt considerate ca fiind o ofertă obligatorie din punct de vedere legal, ci sunt un catalog online gratuit. Făcând clic pe butonul „cumpăraţi acum”, faceţi o comandă pentru produsele din coșul de cumpărături. Confirmarea primirii comenzii este procesată imediat după ce comanda a fost trimisă și nu poate fi considerată ca fiind motivul de bază pentru acceptarea contractului de cumpărare. Comanda dvs. este acceptată atunci când primiți e-mailul de confirmare a comenzii sau livrarea directă a tuturor produselor dvs. în decurs de două sau mai multe zile. Comenzile dvs. vor fi salvate după încheierea contractului. Dacă vă pierdeți documentele de comandă, vă rugăm să ne contactați prin e-mail și vă vom trimite o copie a datelor comenzii.

2. Anularea comenzii

Consumatorii (§ 13 din Codul civil german) au privitor la vânzarea de produse online un drept de revocare legal, conform informaţiilor de mai jos.

Drept de revocare pentru consumatori

Dumneavoastră aveţi dreptul să revocaţi acest contract în termen de patrusprezece zile, fără menţionarea motivelor.

Termenul de revocare este de patrusprezece zile, începând din data la care dumneavoastră sau un terţ desemnat de către dumneavoastră, care nu este transportator, a intrat în posesia ultimului produs.

Pentru a  vă exercita dreptul de revocare, dumneavoastră trebuie să ne informaţi pe noi (Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Germania, număr de fax: +49 30 208 478 250, adresă de e-Mail: [email protected]) printr-o declaraţie univocă (de exemplu printr-o scrisoare trimisă prin poştă, prin fax sau prin e-mail) asupra deciziei dumneavoastră de a revoca acest contract. În acest scop, dumneavoastră puteți utiliza modelul de formular de revocare anexat, care un este însă obligatoriu.

Pentru respectarea termenului de revocare este suficient să trimiteţi comunicarea privitor la exercitarea dreptului de revocare înainte de scurgerea termenului de revocare.

Urmările revocării

În cazul în care dumneavoastră revocaţi acest contract, noi trebuie să vă returnăm toate plăţile efectuate către noi, inclusiv costurile de livrare (cu excepţia costurilor suplimentare care reies din faptul că dumneavoastră aţi ales o altă modalitate de livrare decât livrarea standard cea mai favorabilă oferită de către noi), imediat sau cel târziu în termen de patrusprezece zile începând din data la care comunicarea privitor la revocarea acestui contract de către dumneavoastră a ajuns la noi. Pentru această returnare, noi vom utiliza acelaşi mijloc de plată pe care l-aţi utilizat dumneavoastră  la tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care s-a stabilit în mod expres altceva cu dumneavoastră; în nici un caz nu vi se vor solicita dumneavoastră costuri suplimentare pentru această returnare de bani.

Pentru produsele care pot fi trimise normal înapoi prin poştă se aplică următoarele:

Noi putem să refuzăm returnarea banilor până în momentul în care am primit produsele înapoi sau până când dumneavoastră prezentați dovada că dumneavoastră aţi trimis produsele înapoi, în funcţie de care anume eveniment survine primul.

Dumneavoastră trebuie să ne trimiteţi sau să ne predaţi produsele înapoi imediat şi în orice caz cel mai târziu în termen de patrusprezece zile de la data la care ne-aţi informat privitor la revocarea acestui contract, la următoarea adresă: Autodoc GmbH (Retoure - Lager R) Rhinstraße 132, 12681 Berlin, Germania.

Termenul este respectat în cazul în care dumneavoastră aţi trimis produsele înainte des curgerea termenului de patrusprezece zile. Dumneavoastră veţi suporta costurile directe pentru trimiterea produselor înapoi.

Pentru produsele care nu pot fi trimise în mod normal înapoi prin poştă (de exemplu, piese de schimb care nu pot fi introduse într-un colet), se aplică:

Dumneavoastră trebuie să suportaţi eventualele pierderi valorice ale produselor doar în cazul în care această reducere valorică se datorează unei manipulări nenecesare pentru verificarea structurii, proprietăţilor şi modului de funcţionare al produselor.

– Sfârşitul consilierii privitor la revocare –

Model de formular de revocare

(Dacă doriţi să revocați contractul, vă rugăm să completaţi acest formular şi să ni-l trimiteți înapoi.)

- Către: Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Germania, număr de fax: +49 30 208 478 250, adresă de e-Mail: [email protected]
- Prin prezenta, eu/noi (*) revoc/ăm contractul încheiat de către mine/noi (*) referitor la cumpărarea următoarelor produse (*)/la prestarea următoarelor servicii (*)
- Comandat la (*)/primit la (*)
- Numele consumatorului/ilor
- Adresa consumatorului/ilor  
- Semnătura consumatorului/ilor (numai în cazul comunicării pe hârtie)
- Data
________
(*) Tăiaţi cu o linie rubricile care nu se aplică.

Excepţii de la dreptul de revocare

Există excepţii legale de la dreptul de revocare (§ 312g din Codul civil german), astfel că noi ne rezervăm dreptul să apelăm faţă de dumneavoastră la următoarele reglementări: nu există un drept de revocare pentru contractele de livrare de produse, care nu sunt confecţionate în serie şi pentru producerea cărora este decisivă o selecţie sau alegere individuală a consumatorului, sau care sunt adaptate univoc necesităţilor personale ale consumatorului.

Nu se aplică un drept de revocare pentru livrarea de produse care după livrare, au fost amestecate în baza componenţei lor în mod inseparabil cu alte produse.

De asemenea, vă atenţionăm asupra faptului că în conformitate cu § 357 alineat 7 Nr. 1 din Codul civil german, dumneavoastră trebuie să ne plătiţi pierderea valorică, în cazul în care aceasta se datorează unei manipulări a produselor, care un a  fost necesară pentru verificarea componenţei, proprietăţilor şi modului de funcţionare ale produselor. În jurisprudenţă s-a decis că şi montarea de piese auto pe autovehicule este considerată „ne-necesară“.

3. Costurile de livrare și de transport

Costurile de expediere pe teritoriul Romaniei

Costul standard de livrare în România este de 50,00 lei pentru comenzi de până la 560,00 lei.


Comenzile de peste 560,00 lei beneficiază de livrare gratuită (cu excepția expedierii către alte țări și livrării de bunuri specifice (schimbarea pieselor) sau voluminoase).


Atunci când se plătește pentru o comandă folosind astfel de metode de plată precum PayPal sau card de credit, nu vor exista taxe suplimentare.

Costul livrării în afara Romaniei

Tarifele pentru livrarea în următoarele țări sunt valabile, indiferent de valoarea comenzii și, prin urmare, sunt plătite întotdeauna.

50,00 lei pentru România

Taxele suplimentare pentru livrare de bunuri voluminoase

Bunurile voluminoase includ următoarele mărfuri: acumulatorul/bateria de acumulator, colector, catalizator, toba de eșapament, țevile de eșapament de curse, prag, aripa, rezervorul de combustibil, suportul frontal, spoilerul, cuplajul de remorcare (cârlig), capacul compartimentului de motor, capota motor, izolarea compartimentului de motor și bara de protecție.


Nu se efectuează livrări de bunuri voluminoase în România.


Livrarea de bunuri voluminoase în interiorul Germaniei:

- La livrarea bunuri precum colectorului, catalizatorului, tobei de eşapament, ţeava de eşapament de curse, taxa suplimentară pentru livrarea de bunuri voluminoase este de 25,35 lei;

- La livrarea bunuri precum acumulatorul/bateria de acumulator, aripei, pragului, rezervorului de combustibil, spoilerului şi suportului de bara faţă sau spate, taxa suplimentară pentru livrarea de bunuri voluminoase este de 50,70 lei;

- La livrarea bunuri precum suportului frontal, cuplajul de remorcare (cârlig), capacul compartimentului de motor, capota, izolatorul compartimentului de motor , taxa suplimentară pentru livrarea de bunuri voluminoase este de 76,05 lei.


Taxa suplimentară de livrare pentru bunuri voluminoase spre alte țări:
Austria: 136,64 lei
Belgia: 136,64 lei
Danemarca: 187,34 lei
Elveția: 136,64 lei
Franța: 187,34 lei
Italia: 238,05 lei
Luxemburg: 136,64 lei
Olanda: 136,64 lei
Republica Cehă: 106,22 lei
Slovacia: 156,92 lei
Suedia: 238,05 lei

Atenţie!

Nu se efectuează livrare de bunuri voluminoase către țările care nu sunt menţionate mai sus. Taxele suplimentare pentru transportul de bunuri voluminoase se aplică fiecărui produs menționat în comandă.


Toate preţurile de mai sus includ TVA de 19%.

Opţiunea "Comandă protejată":

Utilizarea opţiunei adăugătoare "Comandă protejată", astfel Dvs. aveţi posibilitatea de a lărgi metoda tradiţională de retur. Prin achitarea unei sume simbolice de 9,99 lei / per comandă noi vă oferim pe parcurs de 100 de zile rambursare totală şi taxa de transport pentru retur gratuită, fără a indica un motiv. Această opţiune poate fi solicitată la ultimul pas de plasare a comenzii - "Confirmare". Comanda poate fi returnată cu condiţia că ea este în stare originală, fără deteriorări şi piesa nu a fost montată pe automobil. Vă menţionăm că dreptul de anulare a comenzii nu este înlocuit de opţiunea "Comandă protejată" şi nu se referă la aceasta.


Pentru a efectua returul produsului, utilizați opțiunea ‘Comandă Protejată’ și vă rugăm să efectuați următoarele:

- Vă rugăm să lăsați solicitarea de retur al produsului în contul dvs personal de pe EUautopiese.ro, sau contactați înainte serviciul nostru de suport

- Expediați către noi piesa de schimb în ambalajul său original și însoțită de factura în original a piesei;

- Piese de schimb returnate trebuie să fie nefolosite, ne-deteriorate și să nu fie dezasamblate.


Opțiunea Comandă sigură se aplică numai pentru un retur per comandă.


Odată ce am primit piesa de schimb de la dumneavoastră, aceasta va fi atent verificată. Dacă piesa auto îndeplinește cerințele de mai sus, vă vom înlocui piesa cu o alta sau vă vom returna banii, după preferința dumneavoastră.


Condițiile Comandă sigură nu se aplică articolelor voluminoase, pieselor vechi garantate și anvelopelor. În plus, condițiile Comandă sigură nu se vor aplica produselor din alte comenzi, pentru care nu a fost activată această opțiune.


Notă Importantă:

Serviciul Safe Order nu include anvelopele și produsele supradimensionate.

4. Condiții de plată

Card de credit:

După ce ați ales metoda de plată care implică utilizarea unui card de credit, apăsând butonul „Cumpără”, veţi fi trimis la pagina securizată, unde trebuie să introduceţi datele cardului de credit și să confirmaţi achiziția. Fondurile de pe cardul de credit vor fi preluate după ce banca confirmă plata.

PayPal:

După ce ați ales plata prin PayPal şi aţi făcut click pe butonul „Cumpăraţi”, mergeţi la pagina securizată unde trebuie să specificați numele de utilizator și parola contului dvs. PayPal și să confirmaţi plata. Nu se vor percepe taxe suplimentare pentru transfer.

5. Dreptul de proprietate

În conformitate cu legislația în vigoare, produsele sunt proprietatea noastră până în momentul în care se face plata integrală.

6. Garanţie

Garanția produsului este de 2 ani de la data primirii acestora. Produsele deteriorate din cauza uzurii normale, utilizarea necorespunzătoare sau întreținerea necorespunzătoare sau lipsaacesteia nu sunt incluse în condițiile de garanție.


Garanția nu se aplică în cazul în care defectele și/sau daunele rezultate din utilizarea anormală/necorespunzătoare, nerespectarea instrucţiunilor date sau instalarea necorespunzătoare/ neglijentă.


Garanția nu se aplică în cazul în care dumneavoastră (sau terțe părți care nu sunt autorizate de către noi) interferează cu funcționarea și/sau procesul de reparare a produselor, ceea ce a dus la agravarea unei defecţiuni și/sau la deteriorare.


În cazul asigurării, aveţi dreptul să cereţi înlăturarea defectelor sau livrarea unor produse care nu prezintă defecţiuni (eliminarea defecţiunii). Dacă metoda de îndepărtare a defecţiuniii cere costuri nejustificat de mari, cererea se limitează la tipul de calitate rezonabilă.


Ca parte din livrarea produselor fără defecte, schimbul cu un produs de calitate superioară poate fi realizat în limite rezonabile.


Drepturile suplimentare, în special cele privind anularea contractului de vânzare sau reducerile de preț sunt posibile numai după expirarea limitei îndepărtării defecţiunii sau după două încercări eşuate de a elimina defecţiunile. Dacă există o garanție specială a producătorului în plus față de cea a companieie noastre, este specificată în descrierea produsului. Această garanție este valabilă pentru produsul corespunzător.

7. Dispoziții privind răspunderea

Prevederile privind responsabilitatea legală se extind la relațiile contractuale dintre noi și client, în conformitate cu legislația în vigoare.

8. Reglementări pentru reciclarea / eliminarea bateriilor

Compania noastra este conectat la un sistem de reciclare la nivel mondial. La cerere, vă putem oferi informații cu privire la punctele publice de colectare și de reciclare din apropierea dvs. (puncte de colectare a deșeurilor și centre de reciclare) în care, în conformitate cu procedurile privind ambalarea, eliminarea deșeurilor se face gratuit.


Bateriile conțin metale prețioase, care sunt periculoase pentru mediu, dar care pot fi reciclate. Bateriile uzate trebuie reciclate separat de alte deșeuri. În conformitate cu legislația în vigoare, companiile care vând baterii sunt obligate să ia înapoi bateriile uzate. Consumatorii sunt la rândul lor obligaţi să aducă bateriile uzate la punctul de colectare corespunzător.


garbage

Bateriile care necesită condiții specifice de reciclare sunt marcate cu un semn special constând dinr-o ladă de gunoi tăiată. Există simboluri ale poluanţilor direct sub imaginea lăzii de gunoi:

- Pb – plumb, în cazul în care conține peste 0,004% plumb
- Cd – cadmiu, în cazul în care conține peste 0,002% cadmiu
- Hg – mercur, în cazul în care conține peste 0,0005% mercur


Ne puteți trimite bateriile cumpărate pentru o reciclare adecvată. Vă rugăm să trimiteţi pachetele preplătite marcate cu „Baterie de reciclat” la Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin.

Atenție!

Produsele electrice și electronice nu trebuie aruncate împreună cu deșeurile menajere. Consumatorii pot aduce aparatura lor la punctele de colectare corespunzătoare (de colectare a deșeurilor și la centrele de reciclare).

9. Recepţia uleiurilor de motor cu combustie internă şi a uleiurilor pentru cutia de viteze

În conformitate cu reglementările legale generale, colectăm ulei de motor uzat, iar astfe poate fi remarcat faptul că suntem autorizați să recuperăm uleiul uzat, filtre de ulei și deșeuri uleioase rezultate din înlocuirea uleiului, sub toate formele posibile și doar o singură dată, la adresa legală indicată mai jos. Noi plătim doar pentru gestionarea deșeurilor, costurile de transport la punctele noastre de colectare sunt plătite de către consumator. În afară de aceasta, în acest caz, vă rugăm vă informaţi cu privire la condițiile speciale de transport al bunuri periculoase prin poştă.

Adresa:

Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12
10117 Berlin


Registrul comerţului: HRA 46262 B, instanță cu jurisdicție primară Berlin – Charlottenburg
Numărul de identificare fiscală (numărul de identificare al contribuabilului): DE281524971


E-mail: [email protected]
Web: www.euautopiese.ro


Telefon: +40 316 30 22 30

Berlin, mai 2016