
După ce ați primit Stabilizator pentru Suspensie, tije dvs., aveți dreptul de a-l returna în termen de 14 zile
Mai mult
Magazinul nostru online Stabilizator pentru Suspensie, tije oferă următoarele metode de plată
Mai mult
După ce ați plasat o comandă în magazinul nostru Stabilizator pentru Suspensie, tije, puteți alege, de asemenea, și curierul:
Mai mult
Introduceți adresa dvs. de e-mail si parola
Nu aveţi cont pe EUautopiese.ro? Înregistrare acum în mai puţin de 2 minute
SELECTAȚI-VA MAȘINA
Selectați-vă automobilul pentru a cumpăra piese de schimb potrivite la 100%
Stabilizator: cum funcționează
Stabilizatorul are funcția de a asigura o ținută de drum mai bună din partea șasiului automobilului. Acest lucru se realizează prin contrastarea torsiunii axei roților. Asemenea torsiuni implică denivelarea roților față de suprafața drumului. Prin intermediul tijei de cuplare, stabilizatorul previne astfel fluctuația excesivă a perechii de roți corespunzătoare. Deci, cum funcționează stabilizatorul? Stabilizatorul acționează ca un arc, care se întins prin rotirea roților și, în acest fel, este capabil de a crea o forță retroactivă. Acest lucru permite îmbunătățirea echilibrului dintre roțile vehiculului. Stabilizatorul este conectat la roți și la axa roților. În acest fel, se poate contrasta în mod optim problemele care apar în timpul mersului. Aceasta este o scurtă descriere a funcției stabilizatorului.
Ce se întâmplă atunci când stabilizatorul este defect?
Stabilizatorul defect face ca comportamentul vehiculului în timpul deplasării să devină mai imprevizibil. Acest lucru înseamnă că oscilațiile și vibrațiile devin mai puternice, mai ales atunci când conduceți pe drumuri accidentate. Problema poate fi identificată cu ușurință, deoarece, atunci când stabilizatorul este defect, experiența de conducere este complet diferită (mai ales în cazul în care prejudiciul este considerabil). Pentru înlocuirea stabilizatorului, vă recomandăm să apelați la serviciile unui mecanic. Cea mai grea procedură este cea de restabilire a nivelului corect de tensiune a arcului deteriorat. În plus, rebuie să fiți sigur că piesele de schimb folosite sunt compatibile cu vehiculul. Mărimea și forma stabilizatorul se schimbă foarte mult în funcție de tipul de vehicul. Cu diferite modele de autoturisme se folosesc diferiți stabilizatori, în conformitate cu dimensiunile, greutatea și performanțele off-road ale mașinii. Este important, în special, să evitați folosirea de stabilizatori prea mici sau "moi" cu vehicule de dimensiuni mari, deoarece aceștia pot avea un impact semnificativ asupra comportamentului automobilului în timpul deplasării. Producători renumiți de stabilizatori: LEMFÖRDER, FEBI BILSTEIN, SWAG, MAPCO, BLUE PRINT, METZGER și NK.
Înlocuirea stabilizatorului. Unde poate fi cumpărat un stabilizator ieftin?
Posesia unui minim de cunoștințe în domeniul tehnic permite ca stabilizatorul să fie înlocuit chiar și în mod independent. Pentru a găsi instrucțiuni precise în acest sens, vă recomandăm să consultați documentația tehnică a vehiculului sau să căutați toate informațiile necesare online. www.euautopiese.ro este locul potrivit pentru toți cei care caută o piesă de schimb ieftină și de calitate pentru stabilizatorul lor defect. Aici puteți găsi numeroase alte piese de schimb originale pentru multe mărci si modele de autoturisme.