
După ce ați primit Usa spate / elemente pentru Componente caroserie, faruri, geamuri dvs., aveți dreptul de a-l returna în termen de 14 zile
Mai mult
Magazinul nostru online Usa spate / elemente pentru Componente caroserie, faruri, geamuri oferă următoarele metode de plată
Mai mult
După ce ați plasat o comandă în magazinul nostru Usa spate / elemente pentru Componente caroserie, faruri, geamuri, puteți alege, de asemenea, și curierul:
Mai mult
Introduceți adresa dvs. de e-mail si parola
Nu aveţi cont pe EUautopiese.ro? Înregistrare acum în mai puţin de 2 minute
SELECTAȚI-VA MAȘINA
Selectați-vă automobilul pentru a cumpăra piese de schimb potrivite la 100%
Capota portbagajului maşinii
Tipul de capac al portbagajului unui vehicul depinde de designul acestuia. Sedan-urile cu partea posterioară în trepte și tracţiunea din faţă au de obicei un portbagaj în zona din spate, care este închis cu o capotă prinsă sub fereastra posterioară. Automobilele cu motor pe spate au portbagajul în față, având o clapetă de portbagaj, care înlocuiește capota pentru motor. Autoturismele combi și coupé au o capotă de portbagaj care se deschide de obicei deasupra ferestrei din spate și permite accesul în interior. Adesea, în acest caz, hayonul este adăugat la numărul de uși al autovehiculului, motiv pentru care unele modele sunt denumite autoturisme cu trei uși sau cu cinci uși. Unele maşini break și SUV, în loc de capota cu deschidere în sus, au una sau două uși pe spate, prinse lateral, sau un hayon împărţit orizontal. De multe ori, capota portbagajului este susținută de arcuri cu gaz, care facilitează deschiderea și închiderea acesteia la încărcare și descărcare. Unele modele mai noi de vehicule sunt echipate cu un hayon electric, care se deschide automat prin apăsarea unui buton.
Capacul portbagajului nu se mai deschide sau se închide singur, precum și alte posibile defecţiuni
O defecţiune a închiderii centralizate sau a sistemului de blocare poate face ca capota portbagajului să nu se deschidă bine. Dacă capacul se deschide cu greu sau scârțâi, ar putea fi deteriorate balamalele. Arcurile cu gaz defecte, a căror funcție de absorbție este afectată, pot face ca capota să nu mai stea deschisă sau să cadă înapoi. Un sigiliu deteriorat poate lăsa umiditatea să intre în portbagaj, ceea ce provocă formarea ruginii. Astfel de defecte pot fi rezolvate în mod independent. De exemplu, clapeta multor modele este conectată pe un suport și poate fi îndepărtată și înlocuită cu ușurință. Printre producătorii renumiţi de arcuri cu gaz se numără ACE, Alko sau Lift-o-mat. Cu puţină îndemânare, chiar și un sigiliu deteriorat al portbagajului poate fi înlocuit fără prea mari dificultăți. Tot ce este necesar pentru reparație este disponibil în magazinul nostru online la un preț scăzut. Puteți comanda convenabil şi alte piese de schimb de calitate originală de la producători renumiţi.
Vopsirea capotei
Deteriorările minore provocate de rugină și urmele de lovituri minore pe tabla capotei pot fi corectate cu fibră de sticlă și material de umplutură. Corpul amorsat trebuie să fie grunduit şi șlefuit, după care aceste zone pot fi vopsite.