După ce ați primit Electromotor pentru Electrice dvs., aveți dreptul de a-l returna în termen de 14 zile
Mai mult
Magazinul nostru online Electromotor pentru Electrice oferă următoarele metode de plată
Mai mult
După ce ați plasat o comandă în magazinul nostru Electromotor pentru Electrice, puteți alege, de asemenea, și curierul:
Mai mult
Introduceți adresa dvs. de e-mail si parola
Nu aveţi cont pe EUautopiese.ro? Înregistrare acum în mai puţin de 2 minute
SELECTAȚI-VA MAȘINA
Selectați-vă automobilul pentru a cumpăra piese de schimb potrivite la 100%
Funcția demarorului. Informații generale și producători de renume
După cum sugerează și numele, funcția demarorului este de a porni motorul (engl. starter-start). Pentru ca motorul să se pornească, trebuie mai întâi să introduceți și să rotiți cheia de contact în comutatorul de contact, special prevăzut în acest scop. În momentul în care rotiți cheia de contact, este acționată alimentare cu energie a celor doi electromagneți. Ambii au aceeași sarcină: o roată dințată mică (așa-numitul pinion), care face parte dintr-un sistem de pârghii, este relaxată prin arcul de compresie. În momentul în care motorul este pornit, demarorul și-a terminat deja lucrul. Producătorii cunoscuți de demaroare: BOSCH, BAUER PARTS (BTS), ALANKO, LUCAS ELECTRICAL, CV PSH, MAGNETI MARELLI și VALEO.
Demaroare moderne
Demaroarele moderne sunt motoare electrice mici, alimentate de acumulator în timpul pornirii motorului. În cazul în care, după rotirea cheii de contact se simte doar un mic pocnet și nimic altceva, acest lucru înseamnă că acumulatorul este descărcat. Există, totuși, multe alte motive pentru care demarorul poate fi defect. Cele mai evidente probleme sunt două: pinion deteriorat sau lame uzate. Un alt motiv de funcționare defectuoasă a motorului de pornire poate fi deteriorarea comutatorului de alimentare. În cazul în care este deteriorat solenoidului demarorului, dovada poate fi "clicul" caracteristic pe care îl auziți. Printre posibilele probleme trebuie menționată și înfundarea demarorului.
Atunci când demarorul este defect. Identificarea defectului este o procedură simplă
Cu toate că cazurile în care demarorul se deteriorează complet sunt rare, este totuși posibil să fiți obligat să înlocuiți componentele sale, inclusiv: manșonul de protecție a arborelui, pinionul, solenoidul ambreiajului. Inspecția demarorului defect ar trebui să fie încredințată unui specialist. Dacă demarorul este stricat, înlocuirea sa este inevitabilă. Este important să vă amintiți că chiar și alternatorul ar putea afecta buna funcționare a demarorului și să luați în considerare această posibilitate în timpul diagnosticului. Pentru toți cei care caută un demaror nou, de calitate și ieftin, bun venit în magazinul nostru online.